søndag 17. juli 2011

Midtbaneterrieren og ledertypen Michael Brown!

Er dette lederen vi har savnet?
Michael Brown signerte en 1.års kontrakt i forkant av Falkirk kampen etter at han ble sluppet av Portsmouth og er dette den ledertypen vi har savnet i klubben?


Brown er kjent for å ikke vise respekt og
Legger ikke noe imellom i taklingene
Michael Brown er en midtbanegeneral med fartstid i Man City, Tottenham, Fulham, Wigan og Sheffield United. Han er meget rutinert og er kjent for en spiller som gir absolutt alt i duellene og blir ofte omtalt som en spiller som man hater å spille mot, men en spiller man elsker å ha i klubben.

Han har over 500 kamper profesjonelt, 151 av dem hos vår nabo og rival Sheffield United så han er ihvertfall kjent i traktene.






Her er han i action for Leeds United
Brown har også landskamper på aldersbestemt nivå, han fikk 6 kamper på England's U21 landslag i 1996. Det var da tidligere Leeds United manager Howard Wilkinson som trente laget, men ble samme år byttet ut med den yngre Peter Taylor.


Michael Brown fikk skryt etter Motherwell kampen og han kan vise seg å bli en viktig brikke i ett Leeds United lag som jakter opprykk til det gode selskap. Vi har slitt med for lite rutine og Michael Brown er en spiller som kommer til å gi laget mye på det punktet. Videoene under viser hvilken hardhaus denne spilleren er, at han faktisk har målteft og en fin skuddfot.

                                            En fryktet midtbannespiller!


Midtbanespiller med målteft!

Men hva synes dere, er Michael Brown "the missing link" som Leeds United manglet i fjor eller kommer det til å bli en flopp?

2 kommentarer:

mons sa...

lover godt, viktig å ha trua uansett

SDalen sa...

Blir spennende å se utover i sesongen, bare han ikke pådrar seg for mange gule kort. Jeg tror nok han kan vise seg å bli noe av det vi har manglet i laget!