mandag 18. juli 2011

FØR KAMPEN: Rochdale FC - Leeds United






Imorgen 19.juli spiller Leeds United sin tredje treningskamp og det på Spotland Stadium mot League One laget, Rochdale FC.



På prøvespill og skal vokte buret mot Leeds imorgen
Foto:GettyImages

Hjemmelaget har slitt med mangel på keeperplassen, men har nå fått tidligere Hull keeper, Matt Duke på prøvespill og han debuterer imorgen mot de hvite fra Yorkshire.


Som dere sikkert vet er spissen Davide Somma ute i hele 6 måneder så han er uaktuell, det samme er Andy O'Brien og Luciano Becchio som begge ble sendt hjem fra treningsleiren i Skottland. Venstrebacken Federico Bessone er også usikker til kampen imorgen. Ellers tror jeg nok Grayson kommer til å fortsette med mye av den samme troppen han har brukt som inkluderer blant annet de lovende unguttene Zac Thompson, Alex Cairns og Turner brødrene.


Det ryktes også at Leeds United har ett par midtbanespillere på prøvespill og det er tidligere Derby og West Brom spiller, Giles Barnes og den finsk/russiske spilleren Alexei Eremenko.




Giles Barnes også på prøvespill!
Foto:SkySports
Alexei Eremenko på prøvespill!
Foto:Juhani Järvenpää


På papiret er jo Leeds United ett mye sterkere lag enn Rochdale og det bør bli en helt grei seier for de hvitkledde, men man skal aldri undervurdere sin motstander!



Hva tror dere resultatet blir?









3 kommentarer:

Papsn sa...

4-0 til Leeds. Sølvreven :-)

Papsn sa...

Tyson brødrene? Turner mener du vel? Eller har vi kjøpt to av sønnene til gode gamle Mike Tyson ;-)

LeedsUnited sa...

Mener selvfølgelig Turner brødrene, haha takk for at du rettet opp! :D Visste det var noe feil, skjønner ikke hvor jeg fikk gode gamle Mike Tyson fra! ;)