lørdag 30. juli 2011

FØR KAMPEN: Leeds United - Newcastle FC

Hero or villain? foto: TeamTalk


Det ventes at ett sterkt Newcastle lag skal møte Leeds imorgen for en skikkelig test før seriestart. Den både hatede og elskede Leeds gutten Alan Smith er tilbake på Elland Road, men for Newcastle og det blir spennende å se hvilken mottakelse han kommer til å få. I trenerteamet for Newcastle finner vi en tidligere Leeds kjenning nemlig John Carver, som var assistent manageren til Kevin Blackwell i Leeds!


Newcastle får tilbake spillere som Yohan Cabaye, Ryan Taylor, Joey Barton og Danny Simpson til kampen imorgen, mens Cheik Tiote må stå over pga noe tull med visum.


Cheik Tiote må stå over! Foto:TeamTalk


På Leeds sin side er Davide Somma og Luciano Becchio langtidsskadet, mens Snodgrass, O'brien og Ben Parker har slitt med noen småskader. De skal ta noen fitness tester for å se om de er spilleklare til morgendagens kamp. Michael Brown og Paul Rachubka vil også få sine hjemmedebuter med nysignerte Andrew Lonergan mest sannsynlig i troppen.


Tilbake mot Newcastle? Foto:Joe Giddens/Pa Photos


Grayson vurderer også prøvespillerne Bodor, Mendy og Osbourne før kampen imorgen. Mest sannsynlig vil Mendy være med i troppen som har fungert i flere treningskamper i det siste og som fort Grayson signerer pga manglende alternativer på topp.


Dette kommer til å bli en fin test for Leeds før den kommende sesongen og jeg håper på ett godt resultat. Hva tror dere blir utfallet av denne kampen?

1 kommentar:

Anonym sa...

Imponerende det du har fått til...

"hallghel"