søndag 17. juli 2011

Sammy Clingan, Nick Montgomery og Stephen Quinn?

Sammy Clingan til Leeds?
Dette er midtbanespillere Leeds United har vært linket med den siste tiden etter at Neil Kilkenny og Bradley Johnson har forlatt klubben og signert for Bristol City og Norwich City.


De siste ryktene har vært at Simon Grayson har forespørt seg om å hente Coventry kaptein Sammy Clingan til klubben, men dette har blitt blankt avvist av manager Andy Thorn. "Han er en viktig del av planene for den kommende sesongen og vi skal starte sesongen med han som kaptein".


Skal han endelig komme hjem?
Nick Montgomery, eviglang Leeds United supporter i "feil" Yorkshire klubb har vært linket til Leeds i flere sesonger, og nå som Sheffield United måtte ta den tunge veien ned til League One så er kanskje sjansene større for å få hentet han. Det har vært snakk om å bytte Billy Paynter med Nick, men dette har blitt avslått av klubben og de vil bare godta ett "rent" pengebud på nøkkelspilleren sin.




Bradder's erstatter?
Til slutt er det Stephen Quinn også en Sheffield United spiller fra den Irske Republikk som har blitt ryktes til klubben for å erstatte Bradley Johnson.











Hvem ville du helst sett på midtbanen den kommende sesongen for Leeds United og hvorfor?

1 kommentar:

SDalen sa...

Aller helst ville jeg sett Alan Smith, men av disse Montgomery